051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

AL 3 deceNnia ballonvaarten Ciers / FLYBIRD bv

Geen verrassing is zo groot als een ballonvaart / ballonvlucht kadobon als geschenk voor elke gelegenheid…! Gelegenheden genoeg: verjaardag, huwelijksverjaardag, pensioen,  eindejaarsfeesten, Kerstmis, nieuwjaar, valentijn, communie, enz...) en degene die de bon krijgt  (onze bonnen zijn 2 jaar geldig) en meevliegt met de luchtballon kan zelf kiezen waar en wanneer hij/zij wil meevliegen. Wij vliegen elke dag bij gunstig en veilig ballonweer, ook in de weekends en op feestdagen.

Een veilige luchtballonvaart maken met een cadeaubon van de uitvoerder zelf, een luchtvaartbedrijf met verschillende piloten en ballons,  gesticht in 1991… luchtdopen Ciers / FLYBIRD bv al 30 jaar tot uw dienst en reeds 2de generatie!

Ook eigen webshop om 24/7 online een luchtballonvaart kadobon te kopen en (veilig) te betalen.  Altijd een goed idee, het hele jaar door... en voor elke gelegenheid... ook als relatiegeschenk.

Klik in de menu op  CADEAUBON (geschenkbonnen) voor alle info en prijzen. (bon 1 passagier, 2 personen, 3..., exclusief bon)

Deze ballonwebsite www.warmeluchtballon.be  is een van de sites van Flybird bv, luchtdopen Ciers uit Hulste (Harelbeke), nabij Kortrijk, Waregem, Roeselare, Ieper, Tielt, Brugge, Ieper in West-Vlaanderen. Sinds de oprichting van ons bedrijf Flybird bv op 23 mei 1991 zijn we doorgegroeid tot een  familiaal luchtvaart bedrijf waar de tweede generatie al aan het roer staat. Met onze eigen ervaren piloten zorgen wij voor een unieke ervaring met verschillende kleinere, gezellige warmeluchtballons.
Géén "autobus- ballonnen" bij ons dus maar heteluchtballonnen voor kleinere groepjes. 
Klantentevredenheid, veiligheid en service zijn onze allerhoogste prioriteit.

Met onze verschillende hetelucht ballonnen van 4-5-6-7-8-9 en 10 passagiers + piloot kunnen we steeds zorgen voor een SNELLE en CORRECTE service zonder lange wachttijden. Boeken kan ook op korte termijn: contacteer ons gerust telefonisch voor informatie. Bent u alleen, met een kleine groep, grote groepen... wij kunnen het aan, doen wat wij beloven en geven kwaliteit en waar voor uw geld.    Verzorgde champagne ballonvaarten, boven uw streek!

Opstijgplaatsen luchtballon overal in West Vlaanderen en in aanpalende delen van Oost-Vlaanderen en Henegouwen.
 Tot uw dienst voor:
• Ballon luchtdopen voor 1 tot 50 personen, met eigen ballonnen en eigen ervaren  piloten.
• Ballonvlucht geschenkbons bij ons in Hulste (rechtover Supra Bazar) direct AF TE HALEN na afspraak
    Ook direct online kopen (digitale cadeaubon) en veilig betalen via eigen webshop  klik hier:   ballonvaart cadeaubon
• V.I.P champagne ballonvaarten voor privé groepjes vanaf 2 tot 10 personen (+piloot) alleen in de mand zonder andere passagiers zie :  Exclusieve luchtballonvluchten  (Ideaal als u in Uw 'Covid-19 bubbel wilt blijven)
• Incentives en ballonvaart promoties voor bedrijven (ballonvaarten en ook helikoptervluchten).
• Ballonvaart arrangementen allerhande en op maat. Ballon-events, ballonhappenings, nightglows. 
• Commerciële contracten en reclame voor sponsors. Professionele uitbating van reclameballonnen. 

Bij het maken van deze ballonsite warmeluchtballon.be was het  onze bedoeling om zoveel mogelijk  informatie  en uitleg te geven over onze verzorgde en veilige ballonvaarten.
Een ballonvaart cadeaubon of een duo luchtvaart ballonbon is een gedroomd geschenk voor iedere gelegenheid: een verjaardag, uitnodiging feest, huwelijk, huwelijksverjaardag, pensioen, jubileum, zomaar, eindejaarsfeesten, valentijn, kerstmis, nieuwjaar, vaderdag, moederdag  en nog veel meer! Niet voor niets staat meevliegen met een ballon op de bucketlist van zovelen.

HOE BLAUWER DE LUCHT, HOE MEER WE IN DE WOLKEN ZIJN!

ballonvaarten CiersMaak een luchtballonvlucht met een van onze moderne warmeluchtballonnen en geniet van de onbeschrijfelijke rust en het adembenemende uitzicht. Als een van de grotere én erkende ballonbedrijven van Vlaanderen beschikken wij over diverse kleinere, gezellige luchtballons. Geen "autobus ballons" waar u met 15 tot 20 andere passagiers ingeduwd wordt  maar kleinere, ballonmanden met veel plaats. We varen elke mooie dag in diverse streken, ook de uwe! We bestaan bijna 30  jaar en hebben ondertussen een solide reputatie opgebouwd, zowel bij onze passagiers als onze ballonsponsors.  
BALLONVAARTEN zijn onze hoofdactiviteit, maar sinds vele jaren doen wij ook helikopterluchtdopen met eigen CPL Heli piloot.
Ook voor een cadeaubon voor een ballonvaart of helicoptervlucht bent u hier op het juiste adres.  Webstek helikopter.
Een ballon of helikopter luchtvaart met een ballon van Flybird,  = steeds stukken beter beter.
meer info >>