051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

27 jaar ballonvaarten Ciers

ballonvaart West-VlaanderenHallo, welkom op de ballonwebsite van luchtdopen Ciers uit Hulste (Harelbeke), nabij Kortrijk, Waregem, Roeselare in West-Vlaanderen. Sinds de oprichting van onze Distri Europe ballonvaarten bvba op 23 mei 1991 zijn we doorgegroeid tot een  familiaal ballonvaart bedrijf met eigen ervaren piloten en beschikken wij inmiddels over verschillende kleinere, gezellige ballons. Klantentevredenheid, veiligheid en service zijn onze hoogste prioriteit. Met onze hetelucht ballons van 4-5-6-7-8-9 en 10 passagiers + piloot kunnen we steeds zorgen voor een SNELLE en CORRECTE service. Bent u alleen, met een kleine groep, grote groepen...wij kunnen het aan, doen wat wij beloven en geven kwaliteit en waar voor uw geld.
Verzorgde champagne ballonvaarten, boven uw streek!

Geef eens een ballonvaart geschenkbon, daar is iedereen mee in de wolken. Geen verrassing is zo groot als een champagne ballonvlucht kadobon als cadeau… en degene die meevliegt met de luchtballon kan zelf kiezen waar en wanneer hij/zij wil meevliegen. Een veilige ballonvlucht maken met een kadobon van de uitvoerder zelf, een luchtdoopbedrijf, bvba gesticht in 1991… luchtdopen CIERS al 27 jaar tot uw dienst! Ook webshop om 24/7 online een luchtballonvaart kadobon te halen en (veilig) te betalen.  Altijd een goed idee, het hele jaar door... en voor elke gelegenheid... ook als relatiegeschenk.
Klik in de menu op  CADEAUBON (geschenkbonnen) voor alle info en prijzen.

Opstijgplaatsen luchtballon overal in West-Vlaanderen en een deel van Oost-Vlaanderen en Henegouwen.
Tot uw dienst voor:
• Luchtdopen voor 1 tot 50 personen, met eigen ballonnen.
• Ballonvlucht geschenkbons.  Ook direct online kopen en veilig betalen via webshop: klik hier:   ballonvaart cadeaubon
• V.I.P champagne ballonvaarten voor groepjes vanaf 2 tot 10 personen (+piloot) zie :  exclusief
• Incentives en promoties voor bedrijven. (ballonvluchten en helikopterluchtdopen)
• Ballonvaart arrangementen allerhande en op maat. Ballon-events, ballonhappenings, nightglows. 
• Commerciële contracten en reclame voor sponsors. Professionele uitbating van reclameballonnen.
• Organisatie van ballonmeetings en evenementen.

Bij het maken van deze site warmeluchtballon.be was het  onze bedoeling om zoveel mogelijk  informatie  en uitleg te geven over onze champagne ballonvaarten en verzorgde helikopterluchtdopen.  

Een ballonvaart cadeaubon is een gedroomd geschenk voor iedere gelegenheid: een verjaardag, uitnodiging feest, huwelijk, huwelijksverjaardag, pensioen, zomaar, eindejaarsfeesten, valentijn, Kerstmis, nieuwjaar, vaderdag, moederdag  en nog veel meer!

HOE BLAUWER DE LUCHT, HOE MEER WE IN DE WOLKEN ZIJN!

ballonvaarten CiersMaak een luchtballonvlucht met een van onze warmeluchtballonnen en geniet van de onbeschrijfelijke rust en het adembenemende uitzicht. Als een van de grotere ballonbedrijven van Vlaanderen beschikken wij over diverse kleinere, gezellige ballons. Geen "autobus ballons" waar u met 15 tot 20 andere passagiers ingeduwd wordt  maar kleinere, ballonmanden met veel plaats. We varen elke mooie dag in diverse streken, ook de uwe! 
We bestaan meer dan 25 jaar en hebben in die kwarteeuw een solide reputatie opgebouwd, zowel bij onze passagiers als onze ballonsponsors.  
BALLONVAARTEN zijn onze hoofdactiviteit, maar sinds vele jaren doen wij ook helikopterluchtdopen.
Ook voor een kadobon voor een ballonvaart of helicoptervlucht bent u hier op het juiste adres.  
Met onze verschillende warmeluchtballons van 4-5-6-7-8-9 en 10 passagiers + piloot kunnen we steeds zorgen voor een SNELLE en CORRECTE service. Een luchtvaart met een ballon van luchtdopen Ciers = steeds iets beter.
meer info >>