051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

Opstijgen en landen

luchtballonteam Gaverzicht

Opstijgen

Opstijgen met een luchtballon kan vanaf ieder proper grasveld van ong. 60 bij 60 m. zonder hindernissen. Flybird ballooning, luchtdopen Ciers kent ook diverse geschikte terreinen verspreid over België. Onze meeste ballonvaarten zijn in West-Vlaanderen of in het grensgebied met W-Vl, bijvoorbeeld te Hulste, Kuurne, Harelbeke, Izegem, Lendelede, Roeselare, Gits, Torhout, Deerlijk, Bissegem, Kortrijk, Marke, Menen, Moeskroen, Wervik, Waregem, Zonnebeke, Diksmuide, Dikkebus, Sint-Eloois-Winkel, Gullegem, OostkampBrugge, Knokke, Heule, Ingelmunster, Ieper, Kemmel, Poperinge, Reninge, Veurne, Oudenaarde, Deinze, Tielt, Sint Eloois Vijve, Lichtervelde, Ardooie, Meulebeke, Aalter, Anzegem, Tiegem, Avelgem, St Baafs Vijve, Wielsbeke, Helkijn, Outrijve, Wortegem-Petegem, Kruisem, Loppem, Watou, Zwalm, Moorsele, Kruishoutem (Lozer), Vlaamse ardennen, Overmere, Ronse, Doornik, Geraardsbergen, Wachtebeke, Waasmunster, Sint Niklaas, Gent, enz ... ook in uw streek is vast een geschikte plaats voor een ballonvaart te vinden! Er is wel altijd eerst toelating nodig van de eigenaar van het grasveld alvorens we daar opstijgen met een van onze luchtballons. In de buurt van (grote) vliegvelden (CTR) is opstijgen met een ballon NIET toegestaan.
Contacteer ons.
Indien U een goede ballonvaarder buiten West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen zoekt brengen wij U graag in contact met een van onze collega´s.

luchtdoop met luchtballon

LANDINGSPLAATS... altijd onbekend!

Het spannende en charmante van ballonvaren is dat u steeds weet waar u opstijgt, maar NOOIT waar wij gaan landen.
De vaarrichting en de snelheid hangen af van de wind, de piloot kan enkel hoger of lager varen met behulp van de branders. Zorg er daarom voor dat iemand met een auto onze volgwagen volgt zodat men u na de landing kan oppikken. Indien dit niet mogelijk is, laat dan iets weten, wij vinden wel een oplossing. Bij de landing verzoeken wij onze passagiers en volgers respect te hebben voor het terrein en de eigenaar ervan (meestal een vriendelijke landbouwer).

Terug naar algemeen