051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

Prijsoverzicht en TARIEVEN Ballonvaart

Prijs is wat je betaalt.
           Waarde is wat je k
rijgt.”      Warren Buffet

Wat wij bieden in ons verzorgd BALLONVAART totaalpakket :

 • Luchtballonvaart van minimaal één uur in UW streek, geen verre verplaatsingen, boek uw ballonvlucht dan ook best bij een regionale bekende ballonvaarder zoals ballonvaarten Ciers.
 • GEEN mastodont / autobus luchtballons voor 20-30 man bij ons, maar wel comfortabel, veilig en gezellig!!!!
 • Wat we bieden is uniek, lees hieronder wat u hiervoor allemaal krijgt.
 • Boekingen voor een ballonvaart mogelijk vanaf één persoon, wij groeperen de passagiers per streek.
 • Ons bedrijf is gelegen in Harelbeke/ Kortrijk, onze ballon vliegregio is dan ook meestal: geheel West-Vlaanderen, deel Oost-Vlaanderen en Henegouwen, Vlaamse Ardennen,  Brugge, Oudenaarde, Amougies, Doornik, Westhoek, enz.  Andere plaatsen op aanvraag.
 • U kiest zelf de datum, kan zowel tijdens de week of in het weekend en ook op alle feestdagen, 7/7 tijdens het ballonseizoen (van maart tot einde oktober) bij gunstig ballonweer.
 • Champagne ballondoop met luchtdoopcertificaat en gratis drank naar keuze na de vaart. (echte champagne, geen 'bubbels')
 • Ruime ballon manden
 • Unieke mogelijkheid om een ballonmand EXCLUSIEF voor uw groepje af te huren, met opstijgplaats en datum naar keuze. Bij gunstig ballonweer gaan onze afspraken altijd door.
   

Onze ballonvaart prijzen:  We streven altijd naar een correct en duidelijk prijsbeleid. We willen geen discounter zijn en veel beloven en weinig geven, maar onze klanten wel kwaliteit bieden voor hun geld. Wij verkopen geen product of dienst, wel een prachtige herinnering. Daarom is niet enkel de prijs belangrijk, maar wel wat u ervoor krijgt. Niet voor niets zijn we een door de overheid erkend luchtvaartbedrijf (Flybird decl475.001.) en bestaan we in 2024 maar liefst 33 jaar en is de opvolging verzekerd.  

Prijzen per passagier, verzekering, brandstoftoeslag, taksen, BTW, kortom alles inbegrepen:

Prijzen regio Oost- en West-Vlaanderen  
Kinderen jonger dan 12 jaar : €  120 p/p *
Boeking vanaf 3 passagiers : € 155 p/p *
Boeking 1 of 2 passagiers     : € 160 p/p *

prijslijst ballonvaarten
* in onderling overleg wordt U door ons gegroepeerd met andere passagiers waar en wanneer het U past, zelfde prijs voor meevaren in de week of in de weekends, kinderen moeten best minstens 7 jaar oud zijn en begeleid worden door een volwassen persoon.

*prijzen voor andere regio's, zie hieronder

VOOR GROTE GROEPEN en B2B :  CONTACTEER ONS VOOR EEN SPECIALE OFFERTE !

Wij beschikken ook over mooie, aangepaste cadeaubonnen om te geven als geschenk. Deze kadobons kosten hetzelfde en blijven 24 maand na uitgifte geldig, ze zijn overdraagbaar. In samenspraak met de gelukkige ontvanger(s) kiezen we dan de opstijgplaats + de datum van de ballonvaart en er kunnen eventueel extra passagiers worden bijgeboekt.


UNIEK bij ons : HUUR UW eigen LUCHTBALLON + piloot, en vlieg met Uw groepje alléén in de ballonmand, zie exclusief aub. 
 

RESERVEREN: bel nu : 051 312 325      Flybird luchtballon

• Altijd bereikbaar, beste prijs/kwaliteit, moderne & recente ballonvloot. 7 eigen kleinere passagiersballons.
• Ballonvaart van ong. 60 tot 75 minuten op verschillende hoogtes =  goedkoopste prijs per minuut in de lucht! 
• Verwelkoming op het voorziene opstijgterrein, kennismaking met piloot en crew. Eigen piloten en bedrijf in orde met alle Europese en Belgische veiligheids-en vergunningsvoorschriften 
• Veiligheidsbriefing en uitleg over de ballonvaart


• Champagne-doop volgens de tradities met ECHTE champagne en dus géén goedkope "bubbels"
• Glaasje champagne voor de passagiers + drank naar keuze voor iedereen (ook de volgers).  Bij ochtendvlucht bieden we de keuze voor champagne, of gratis ontbijt voor allen op het landingsterrein bij boeking van een volle mand
• Uniek ballonvaart “attest van luchtdoop”
• BTW + goede verzekering voor iedere passagier inbegrepen in onze prijzen
• Attentie voor de eigenaar van het terrein waar we landen
• Dit volledig ballonvaart-arrangement duurt een 3-tal uur. Wij beschikken over diverse eigen luchtballonnen = supersnelle service, zonder lange wachttijden, ook als we uw ballonvlucht wegens slecht weer enkele dagen moeten uitstellen.
• Iedere luchtballonvaart is voor ons een VIP ballonvaart, dezelfde lange vaart, service en après ballooning voor IEDEREEN! We streven altijd naar een correct prijsbeleid, onze enige zorg is onze passagiers kwaliteit te bieden voor hun geld.
                                                     Wat we afspreken doen we, gegarandeerd! Geen valse beloftes.
kostprijs luchtballonvaart

U dient enkel te zorgen voor een volgauto per ballon die de jeep overal volgt en de passagiers kan oppikken na de landing. Ook voor de mensen in de volgwagens voorzien we dranken na de vlucht, en we zorgen ervoor dat de ballonvaart ook voor hen een onvergetelijk avontuur is.

Voor grotere groepen, B2B ballonvaart, een kermis, manifestatie, … of  “iets speciaals”  bel of mail ons en wij maken U graag een aangepaste offerte. Met onze eigen verschillende ballons kunnen wij ook grote groepen  een unieke ervaring aanbieden. Opstijgen op uw evenement of feest kan ook mits u kan zorgen voor voldoende passagiers, wij zorgen dan voor alle toelatingen en maken u een speciale offerte.
Bij incentives voor bedrijven op één bepaalde datum hebben wij het unieke voordeel dat we bij ongunstig ballonweer indien gewenst kunnen omschakelen op onze helikopter-luchtdopen in eigen beheer zodat uw "vlieg"-evenement toch zeker kan doorgaan. (zie onze helikoptersite)


ballonvaart prijsBij ons géén autobus-ballons met 20 - 30 passagiers dus, maar kleinere ballons geschikt voor veilige luchtballonvaarten in deze streek. Iedere passagier is goed verzekerd en wij werken uitsluitend met piloten met veel ervaring en een professionele vergunning. Als u ons belt met de vraag: "wat kost een ballonvaart of ballonvlucht", vraag dan ook zeker wat U KRIJGT voor dat geld... een luchtballonvlucht van meer dan één uur in een ruime ballonmand kost in uw streek  niet hetzelfde als een ballonvaart van 30 minuten in een mand van 25 passaggiers met vast opstijgterrein.

 
 

VOOR GROTE GROEPEN en B2B :  CONTACTEER ONS VOOR EEN SPECIALE OFFERTE !

Wij beschikken ook over mooie, aangepaste cadeaubonnen om te geven als geschenk. Deze kadobons kosten hetzelfde en blijven tot 24 maand na uitgifte geldig, en zijn overdraagbaar. In samenspraak met de gelukkige ontvanger(s) kiezen we dan de opstijgplaats + de datum van de ballonvaart en er kunnen eventueel extra passagiers worden bijgeboekt.


UNIEK bij ons : HUUR UW eigen LUCHTBALLON + piloot, en vlieg met Uw groepje alléén in de ballonmand, zie exclusief aub. 
 

U WIL EEN BALLONVAART BOEKEN ? Bel nu :  051 -312 325.  U mag gerust ook in de weekends of op feestdagen bellen, wij proberen zoveel mogelijk oproepen te beantwoorden... behalve natuurlijk als we gaan vliegen (letterlijk) zijn…!

 

Onze wachttijden zijn meestal  kort, wilt U meevaren, bel ons, in de meeste gevallen kunnen wij iets organiseren op korte termijn omdat we verschillende ballons en eigen piloten hebben.

KORTOM, wij garanderen kwaliteit en waar voor Uw geld...  Honderden passagiers per jaar varen met ons mee en ja hoor, wij hebben enkel tevreden klanten. Bovendien is ballonvaren onze passie, iets wat we nog steeds héél graag doen, en de liefde voor alles wat met ballons te maken heeft stralen we ongetwijfeld uit naar onze passagiers.
Met ons meevaren is GENIETEN!

ballonvaarder sinds 1990 Gino Ciers

 
There are experiences you can't describe unless you live them.

Er zijn ervaringen die men niet kan beschrijven, je moet het gedaan hebben.

Life is like a balloon, if you never let yourself go, you'll never know how far you can rise.
Het leven is als een ballon, als je jezelf nooit laat gaan zal je nooit weten hoe ver u kan stijgen. 
 

 

WAAR? Ballonvaarten in andere regio's

Ballonvaarten in België  

* Wij varen meestal in de “zwartgekleurde” zone op het kaartje (West- en Oost-Vlaanderen en een stukje van Henegouwen). Voor een vaart in een andere zone is een “volle mand” (minimum 6) vereist en gelden andere prijzen.

Prijzen regio Vlaams-Brabant en Antwerpen (GELE zone)  
Kinderen tussen 7-12 jaar : €  140 p/p *
Boeking vanaf 3 passagiers : € 170 p/p *
Boeking 1 of 2 passagiers     : € 175 p/p *

 

Prijzen regio Limburg (RODE zone)  
Kinderen tussen 7-12 jaar : €  150 p/p *
Boeking vanaf 3 passagiers : € 180 p/p *
Boeking 1 of 2 passagiers     : € 185 p/p *

 

 

WANNEER?

Onder "ALGEMEEN" kunt u alle informatie vinden over het boeken van een ballonvaart bij ons ballonteam en staat een lijstje met de OPSTIJGUREN van onze heteluchtballons in de verschillende maanden van het jaar. Wegens de THERMIEK kan een veilige ballonvaart met een warmeluchtballon enkel binnen de 2 uur na zonsopgang of ong. 2 uur voor zonsondergang (vanaf eind oktober tot einde maart kan de ganse dag gevaren worden omdat de zon in de wintermaanden zwak is en de temperatuur meestal niet boven de 15° stijgt). Ballonvaren kan ook enkel en alleen met een grond -windsnelheid van maximaal 16 km/uur (2–3 beaufort), een zacht briesje dus. Het moet rustig weer zijn, met voldoende zichtbaarheid, de wolkenbasis meer dan 300 m. en zonder kans op buien (lichte turbulentie) of onweer vanwege zware turbulentie.

En IEDEREEN kan meevaren…van 7 tot 107 jaar, mits men minstens 1 uur kan rechtstaan in de ballonmand en men voldoende fit en gezond is.