051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

Ballonvaart regio Diksmuide

BALLONVAREN IN Diksmuide EN OMGEVING

U kan bij Ballonvaarten Ciers een ballonvaart boeken in de omgeving van Diksmuide.

We hebben  opstijgterreinen rond Diksmuide ter beschikking. Bij boeking vanaf 5 personen kunnen we ook bij u komen opstijgen vanop ieder terrein van minstens 60m op 60m dat vrij is van obstakels.

We zijn zelf een bedrijf uit West-Vlaanderen en kennen de regio heel goed. Het is steeds leuk om van de ballonvaarder tijdens de vlucht relevante informatie te krijgen over de bezienswaardigheden waar we over vliegen.

Een ballonvaart boven Diksmuide is ideaal om te doen als koppel, met het gezin, als teambuilding met je bedrijf, een uitstapje met je vrienden,... Boekingen zijn mogelijk vanaf 1 persoon. We organiseren op geregelde tijdstippen vluchten met vertrek in Diksmuide of de omliggende gemeenten (Houthulst, Koekelare, Veurne, Alveringem, Merkem, Lo, Reninge, Vladslo, Woumen, Pervijze, Keiem, Beest, Leke, Lampernisse, Oostkerke, ...).

Naast Diksmuide hebben we in Vlaanderen en Wallonië nog tal van opstijg locaties, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, en in Henegouwen. Contacteer ons gerust voor meer info.

OVER BALLONVAARTEN IN EN ROND Diksmuide

De regio rond Diksmuide is prachtig om over te varen in een luchtballon. Je ziet de Ijzer, die mondt in de zee, de Ijzertoren en de Handzamevaart. Je kan ver kijken naar de omliggende gemeenten, en restanten van de wereldoorlog zien. Ook de Blankaart met vijver en mooi natuurgebied is prachtig om vanuit de lucht te ontdekken.

VERLOOP VAN DE LUCHTBALLONVLUCHT

  • Verwelkoming op de opstijglocatie in of rond Diksmuide. We spreken af op een plaats die wordt gekozen in functie van de windrichting en -snelheid.
  • Het materiaal en het ballonteam wordt aan u voorgesteld.
  • We geven een veiligheidsbriefing over wat er zal gebeuren tijdens de ballonvaart.
  • We bouwen de luchtballon op. Indien u  wenst kan u meehelpen.
  • We stijgen op voor een ballonvaart van gemiddeld 1 uur. Hierbij zal u de prachtige omgeving rond Diksmuide kunnen bewonderen!
  • Na de ballonvlucht wordt het materiaal opgeborgen, en toasten we op het landingsveld op de geslaagde vlucht! We drinken echte champagne, en praten gezellig na.
  • Elke passagier krijgt een diploma van de luchtdoop.

Toeschouwers zijn ook welkom. U mag gerust vrienden of familie meenemen om toe te kijken. Voor hen is ook een drankje voorzien na de ballonvaart.

Reken op een 3tal uur dat u in totaal van huis zal zijn voor deze hele belefenis.

Gedetailleerde info over het verloop en de reservatie van een luchtballonvaart bij ons: Ballonvaart informatie

RESERVATIE OF CADEAUBON ONLINE BESTELLEN

U kan bij ons reserveren voor een ballonvaart regio Diksmuide: Reserveer

of u kan een gepersonaliseerde cadeaubon voor een ballonvlucht regio Diksmuide online bestellen: online cadeaubon