051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

Welkom, het is vandaag woensdag 18 oktober 2017, 16:30:33

26 jaar ballonvaarten Ciers

ballonvaart West-VlaanderenHallo, welkom op de webstek van luchtdopen Ciers uit Hulste (Harelbeke, nabij Kortrijk, Waregem, Roeselare in West-Vlaanderen). Sinds de oprichting van onze ballonvaarten bvba op 23 mei 1991 zijn we doorgegroeid tot een groot en bekend familiaal ballonvaart bedrijf met eigen ervaren piloten en beschikken wij inmiddels over verschillende kleinere, gezellige ballons. Klantentevredenheid, veiligheid en service zijn onze hoogste prioriteit. Met onze hetelucht ballons van 4-5-6-7-8-9 en 10 passagiers + piloot kunnen we steeds zorgen voor een SNELLE en CORRECTE service. Bent u alleen, met een kleine groep, grote groepen...wij kunnen het aan, doen wat wij beloven en geven kwaliteit voor uw geld.
Verzorgde champagne ballonvaarten, boven uw streek!

Opstijgplaatsen overal in West-Vlaanderen en een deel van Oost-Vlaanderen en Henegouwen.
Tot uw dienst voor:
• Luchtdopen voor 1 tot 50 personen, met eigen ballonnen.
• Ballonvlucht geschenkbons.  Ook online via webshop: klik hier   ballonvaart cadeaubon
• V.I.P ballonvaarten voor groepjes vanaf 4 tot 10 personen (+piloot) zie   exclusief
• Incentives en promoties voor bedrijven.
• Ballonvaart arrangementen allerhande.
• Commerciële contracten en reclame voor sponsors. Professionele uitbating van reclameballonnen.
• Organisatie van ballonmeetings en evenementen.

Bij het maken van deze site warmeluchtballon.be was het opnieuw onze bedoeling om zoveel mogelijk  informatie  en uitleg te geven over onze champagne ballonvaarten en verzorgde helikopterluchtdopen.  

Een ballonvaart cadeaubon is een gedroomd geschenk voor een verjaardag!

HOE BLAUWER DE LUCHT, HOE MEER WE IN DE WOLKEN ZIJN!

ballonvaarten CiersMaak een luchtballonvlucht met een van onze warmeluchtballonnen en geniet van de onbeschrijfelijke rust en het adembenemende uitzicht. Als een van de grotere ballonbedrijven van Vlaanderen beschikken wij over diverse kleinere, gezellige ballons. Geen "autobus ballonnen" waar u met 15 tot 20 andere passagiers ingeduwd wordt  maar kleinere, ballonmanden met veel plaats. We varen elke mooie dag in diverse streken, ook de uwe! 
We bestaan meer dan 25 jaar en hebben in die kwarteeuw een solide reputatie opgebouwd, zowel bij onze passagiers als onze ballonsponsors.  
BALLONVAARTEN zijn onze hoofdactiviteit, maar sinds vele jaren doen wij ook helikopterluchtdopen.
Dus voor een kadobon voor een ballonvaart of helicoptervlucht bent u hier op het juiste adres.  
Met onze verschillende warmeluchtballons van 4-5-6-7-8-9 en 10 passagiers + piloot kunnen we steeds zorgen voor een SNELLE en CORRECTE service.
meer info >>

Veilig en betrouwbaar

Vertrouw voor een veilige ballonvlucht op een gevestigd, eerlijk, erkend en bekend bedrijf : Ballonvaarten Gino Ciers (Luchtdopen Ciers - Distri Europe ballooning bvba - sinds 1991), al meer dan 25 jaar een begrip in West-Vlaanderen en omstreken!
Het enige ballonvaart bedrijf uit de streek met 8 verschillende luchtballons = veiligheid, betrouwbaarheid, service, zekerheid en korte wachttijden. We moeten dus geen ballonvluchten doen in de regen, bij onweersdreiging of met wind ver boven de veiligheidslimieten, we vliegen ENKEL bij gunstig,  mooi en veilig ballonweer.
Kwaliteit, veiligheid en waar voor uw geld! 
 
BALLONVAREN is en blijft een luchtvaart-activiteit waarbij zekerheid en vertrouwen onontbeerlijk zijn. Voor ballonvaarten Ciers uit West-Vlaanderen is ballonvaren een passie, iets waar we verslingerd op zijn en heel graag doen. Deze passie stralen we graag uit naar onze passagiers om hen een onvergetelijke ballonluchtvaart te bezorgen.  Zie ook  "wie zijn wij". 

AANDACHT: De laatste tijd moeten we helaas vaststellen dat er via internet en sociale media geschenkbonnen voor ballonvaarten aan dumpingprijzen aangeboden worden of er gegoocheld wordt met ‘kortingen’ allerhande. Er worden zelfs schaamteloos cadeaubonnen verkocht door mensen die niet eens een ballon hebben of niet beschikken over een machtiging luchtarbeid en luchtdopen van het  FOD luchtvaart . Eenmaal u via deze ‘duistere’ kanalen de bon gekocht hebt kunt u de aanbieder niet meer bereiken of is het onmogelijk een afspraak te maken of moet u zich heel ver verplaatsen voor uw droom, een  unieke ballonvaart. Hun is het er louter om te doen om uw centjes te pakken, en u dan met een kluitje in het riet te sturen. Samen met onze collega’s erkende ballonvaarders raden wij u dan ook aan hiervoor op te passen! Weet met wie u gaat vliegen, kijk of de naam, het adres en het BTW nummer van de aanbieder op de website staan en correct zijn en vraag desnoods hun resultatenrekening op. Wat bent u met een ‘goedkope ballonvlucht geschenkbon’, die in feite niets waard is omdat de aanbieder niet bestaat of failliet is, of gewoon een oplichter.

meer info >>

Foto van de dag

luchtballonvaarten met de glimlach