051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

In de kijker

Ballonvaart en Covid-19 virus.

Vanzelfsprekend zal Flybird ballonvaarten - Luchtdopen Ciers de richtlijnen i.v.m. de Corona epidemie, opgelegd door de overheid volgen.
We hebben dan ook besloten om géén boekingen voor ballonvaarten/ luchtdopen meer aan te nemen of uit te voeren voor vluchten die plaats zouden vinden vóór Pasen (12 april 2020). Daarna zullen we de situatie evalueren en gepaste beslissingen nemen. Onze kantoren blijven wel open en we zijn bereikbaar. Cadeaubonnen kunnen nog steeds besteld worden en reservaties voor na 12/4 gemaakt.  
We zijn ervan overtuigd dat onze passagiers hiervoor begrip zullen hebben. Het ballonseizoen zal dit jaar dus een maand later starten, maar gezien onze grote capaciteit per vaart (7 ballonnen) hopen we toch onze ‘wachtlijst’ en talrijke passagiers dit seizoen de ballonvaart van hun leven te kunnen bezorgen... bij mooi weer en ‘gezonde’ omstandigheden. Cadeaubonnen worden gratis verlengd, en met wat geduld komt het wel goed. U kunt wel gerust nu al boeken voor een latere datum.
Alleen samen staan we sterk en kunnen we elkaar helpen. We zijn ook solidair met de sectoren die nog zwaarder getroffen worden dan wij. De gezondheid van onze passagiers,  piloten en crew, en ook van onze kinderen, kleinkinderen, en grootouders primeert en we hopen dat deze epidemie snel voorbij zal zijn. We wensen dan ook iedereen veel sterkte en geloof in de toekomst in deze moeilijke periode.

Geplaatst op: 13.03.2020

terug naar overzicht