051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

In de kijker

CORONA update - Ballonvaren, het kan in alle veiligheid!

We mogen opnieuw ballonvaren met passagiers. Jammer genoeg was de meteo voor de ballonvaart tijdens de maand augustus 2020 heel ongunstig. Op dus naar een 'indian summer' in september.
De Covid-19 voorwaarden zijn versoepeld en aanvaardbaar geworden. Social distancing op de grond blijft belangrijk en tijdens de vlucht moeten piloot én alle passagiers een mondmasker dragen. Onze ballonmanden worden voor en na elke vaart hier ontsmet. Vanzelfsprekend stellen we alle nodige materiaal gratis ter beschikking bij uw vlucht (mondmaskers/handschoenen/ontsmettingsmiddel...), maar als u zelf eigen mondmaskers hebt dan brengt u ze best mee en zet u deze op zodra u het opstijgterrein betreedt. Passagiers moeten ook zorgen voor eigen vervoer om na de landing terug te keren naar het opstijgterrein. (Iemand uit hun ‘bubbel’ moet onze volgwagen volgen met hun auto).
Vanzelfsprekend zal Flybird ballonvaarten de richtlijnen opgelegd door de overheid stipt opvolgen. Veel zal ook afhangen van wederzijds respect, gezond verstand, vertrouwen…en natuurlijk gunstig ballonweer!  Maar iedereen kan dus terug reserveren voor een ballonvaart!
Wij zullen hoe dan ook zorgen voor een onvergetelijk moment, in alle veiligheid… en met de garanties van een erkend ballonbedrijf dat al 30 jaar bestaat. 
BEL ONS GERUST en boek uw ballonvaart, het kan opnieuw… en onze vloot ballons staat klaar!
Hoe blauwer de lucht... hoe meer we in de wolken zijn...

Geplaatst op: 30.08.2020

terug naar overzicht