051 31 23 25

mail ons

Français  On parle Français!

Français  We speak English!

ballon
051 31 23 25 - info@warmeluchtballon.be - Français - Français

In de kijker

30jarig bestaan van ons ballonbedrijf

14 mei 1991... Precies 30 jaar geleden vandaag richtte de jonge Gino Ciers de firma "Distri Europe" op, met zetel in de Brugsesteenweg in Hulste-Harelbeke, met als doel: "luchtreclame allerhande, luchtdopen, vervoer van passagiers, reclame o.a. met luchtballons".

In die tijd waren luchtballonnen nog veel zeldzamer en veel kleiner. Mensen keken raar op als ze hoorden dat er iemand een firma in zou starten...

Vandaag dag op dag 30 jaar later, is het tijd voor "Distri Europe 2.0", onder de nieuwe naam "Flybird Bv". Een rasecht familiebedrijf waarin ook kinderen en schoonkinderen volop actief zijn. In die 30 jaar hadden we maar liefst 31 verschillende luchtballonnen in onze vloot van onze trouwe sponsors: Meubelen Gaverzicht, Immo Dewaele, SupraBazar, Bmw Dejonckheere, Smart Solutions, Meuleman, Be Okay, Solar Invest, Wtv, Defoort, Willy Naessens, Tegelhuis Windels, Vandenabeele Ingelmunster, Masters, San Marino,...

We ontmoetten duizenden mensen die we een onvergetelijke luchtdoop bezorgden en wuifden naar duizenden personen die van in de tuin de luchtballons toejuichten.

Afgelopen maanden werd ferm gewerkt aan de bouw van een splinternieuwe loods, vlakbij de roots van het bedrijf: in de Barzestraat in Hulste. Vanuit dit gebouw zullen we de voorbereidingen treffen voor vele mooie ballonvaarten in de streek.

Wij staan in ieder geval klaar om er nog eens 30 jaar bij te tellen!

Geplaatst op: 13.05.2021

terug naar overzicht